Els espais

L'interior

4 Salons

Cada un d'ells amb diferents capacitats, està decorat amb estil rústic, amb materials orgànics i llum càlida. Totalment climatitzats, son els espais ideals per si voleu celebrar els vostres esdeveniments a l'interior. Es pot combinar el seu ús amb la utilització d'espais exteriors tot connectant-los entre ells amb tan sols una porta. Solucions ideals per la vostra festa ideal.

Espai vermut

Vistes als Ports

Una fantàstica terrassa per gaudir d'unes vistes immillorables dels ports i de la ciutat de Tortosa, als vostres peus. Per prendre la fresca, per gaudir del sol i la brisa, mentre us preneu un vermut o un lunch a l'exterior, amb els vostres convidats, mentre espereu entrar a dins a dinar o sopar. Tot un privilegi a la vostra disposició.

La Carpa

Espectacular

El nostre espai polivalent més gran. Amb una capacitat per més de 500 comensals, disposa d'equipament audiovisual, d'escenari, de barra i té accés directe a la cuina per agilitzar el servei. A més a més, en estar envoltada de jardins i al disposar de la paret perimetral de vidre, des de dins es pot contemplar la seva situació en plena natura. No trobareu en espai millor per les vostres celebracions.

Sa Terrassa

Espectacular

El nostre espai per gaudir d'unes copes i dels millors djs amb la bona temperatura. Disposa de zona vip per a convidats especials i gaudeix de tot l'equipament d'il·luminació i so especialment dissenyat per convertir-se en pocs segons en una gran discoteca a l'aire lliure. A la seva barra podreu servir als vostres acompanyants de les millors copes o còctels a càrrec del nostre cocteler.

Voleu informació?


Truqueu-nos al +34 977 59 27 53 envieu-nos un mail a reserves@loracodemigcami.com
i us informarem personalment. També podeu enviar el següent formulari: