Les celebracions

A l'aire lliure

Lo Racó

L'antiga masia Perepons, actualment Lo Racó de Mig Camí, és un lloc a la part alta d'un turó a 3 minuts de la ciutat de Tortosa. Per als teus esdeveniments especial disposem de salons especials i d'una carpa amb una capacitat de fins a 500 invitats. A més, també comptem amb els següents serveis:
- Animació per nens
- Pàrquing vigilat
- Sa Terrassa: espai de copes i djs
- Transport per als invitats
- Assessorament per a l'allotjament dels invitats
i molt més...

4 Salons

Lo Racó de Mig Camí és un espai únic on poder celebrar aquests moments especials. Un raconet que no et deixarà indiferent situat en plena naturalesa i amb unes vistes espectaculars, ideal per a esdeveniments a l'aire lliure.

Encant i tradició

Encant i tradició són les dues característiques que fan que Lo Racó sigui un dels llocs més escollits per un dia que mai s'oblidarà, amb uns espais plens de romanticisme, diversió i que s'adapta a les necessitats dels clients.

Les Bodes

El dia 'B'

La finca compta amb una gran carpa perquè pugueu gaudir del 'dia B' amb fins a 500 familiars, amics... perquè ningú es quedi amb les ganes de compartir un dia tan especial amb les persones més importants.

Les Comunions

Animació

Els petits de la casa són els protagonistes en un dia com aquest. A Lo Racó també ens adaptem a les seves peticions i gustos, i mai falta diversió, entreteniment i sobretot el seu somriure... sí, som especialistes en fer-los feliços durant tot el seu dia!

Voleu informació?


Truca'ns al +34 977 59 27 53 per saber-ne més o envia'ns un mail a reserves@loracodemigcami.com
i t'informarem personalment. També pots enviar el següent formulari, de ben segur ens podem adaptar a les teves necessitats i fer del vostre dia, un dia genial: